Campagne
Manager

Voel jij je als een vis in het water in een dynamische omgeving, waar jij dagelijks bouwt aan de mooiste campagnes? En heb jij een passie voor marketing en interieur? Dan komen we graag met je in contact.
Als Campagne Manager binnen POLSPOTTEN krijg je de uitdaging om marketing campagnes voor onze zowel de B2B als B2C markt te begeleiden van a tot z. Dit is een brede en afwisselende rol waarbij je verschillende petten op hebt. Zo kun je bezig zijn met een creatieve campagne gericht op zakelijke klanten rondom een internationale design beurs, het opzetten van een collab met een influencer en het opzetten en uitrollen van een brede B2C campagne, zoals voor de kerstperiode.

Campagne Manager (32 – 40 uur)

Als Campagne Manager ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van kleine en grote marketing campagnes. Je zorgt ervoor dat deze van a tot z soepel verlopen. Dit start met het creëren van een campagneplan en vervolgens het schrijven van een briefing voor het creatieve team, die jou gaan helpen met het ontwikkelen van campagne uitingen. Je maakt een campagne planning en voert deze uit, waarbij je als een spin in het web samenwerkt met collega’s en externen om maximaal resultaat uit de campagne te halen. Tussentijds en na afloop van de campagne analyseer je de resultaten en optimaliseer je waar nodig. Je bewaakt hierbij de deadlines, budget en de deliverables. Je werkt zelf mee in de doorvertaling van de campagne op de touchpoints in de customer journey, dit varieert van het maken van een landing page en een social post of story, tot het begeleiden van een shoot op locatie.

De omgeving waarin je komt te werken is een dynamische. POLSPOTTEN is sterk aan de weg aan het timmeren en heeft in afgelopen jaar een nieuwe brand identity en website gelanceerd. Nu deze basis staat is het tijd om meer klanten te bereiken met ons gave merk en producten. Hierin speelt de Campagne Manager een belangrijke rol. Jij zorgt ervoor dat wij onze doelgroepen bereiken door middel van hoogwaardige campagnes die inhaken op de verschillende momenten van de customer journey. Zo weet jij POLSPOTTEN op hoogwaardige wijze in de markt te zetten, het bereik te vergroten en draag jij op deze manier bij in het bereiken van onze brand en omzet doelstellingen.

De Campagne Manager valt binnen de afdeling Marketing & Ecommerce en rapporteert aan de Head of Digital. Je werkt hierin nauw samen met de Marketing Manager en Graphic Designer. 
Jouw verantwoordelijkheden?
 
 • Je bent verantwoordelijk voor een selectie van campagnes voor onze doelgroepen binnen de B2B en B2C markt.
 • Je maakt je onze content management tools eigen, zodat je zelfstandig campagne content kunt doorvertalen in assets zoals landing pages, blog posts, e-mails en social posts.
 • Je draagt bij aan de invulling van de marketing kalender, door hierin zelf creatieve ideeën aan te dragen voor campagnes.
 • Je werkt data-gedreven: je evalueert campagnes op basis van vastgestelde KPI’s en klantfeedback en gaat aan de slag met de learnings.
 • Je vindt het leuk om hands-on mee te werken in het Marketing & Ecommerce team op diverse onderwerpen. We werken met een klein team waardoor je soms wordt gevraagd om bredere taken op te pakken, zoals het inrichten van een nieuwe tool voor online marketing, of het helpen ontwikkelen van ondersteunende POLSPOTTEN branded materialen.
 • Jij volgt woontrends en andere relevante ontwikkelingen in de home deco branche op de voet, bijvoorbeeld via social channels, blogs en podcasts. Je vertaalt deze door naar mooie nieuwe stories om te vertellen vanuit POLSPOTTEN.
 • Je hebt een digital first mindset. Je hebt ervaring met de belangrijke online marketing kanalen en je weet waar je ze voor kunt inzetten. Je bent vernieuwend van geest en draagt pro-actief tools en mogelijkheden aan om online verder te kunnen groeien.
 
Wie ben jij?

De ideale kandidaat is een Campagne Manager voor wie deze rol zijn/haar tweede of derde job is. Je hebt al eerder gewerkt voor een aansprekend high end brand waarbij jij hebt gewerkt als Campagne Manager of vergelijkbare brede marketing rol.
Verder:
 • Je krijgt veel energie van bouwen aan een scale-up organisatie en hebt een hands-on mindset;
 •  Je hebt affiniteit met de B2B en B2C markt;
 • Je hebt sterke project management skills, werkt zeer precies en gestructureerd en kan prioriteiten stellen in het werk;
 • Je legt de lat van nature hoog en analyseert tussentijds de resultaten van de uitingen en stuurt waar nodig bij ten hoeve van het behalen van het beoogde resultaat;
 • Je kunt je goed inleven in het merk POLSPOTTEN en haar hogere klant segmenten en begrijpt dat onze uitingen en campagnes zeer kwalitatief, aansprekend en opvallend dienen te zijn;
 • Je hebt een creatieve geest maar kan ook commercieel denken;
 • Het is een must om uitstekende kennis te hebben van de Nederlandse en Engelse taal, en jij weet je moeiteloos uit te drukken in beide talen;
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde Bachelor/Master opleiding in de richting van Bedrijfskunde of (Digital) Marketing;
 • Je hebt ervaring met CMS, Email Marketing tooling, Google Analytics en voelt je goed thuis in Excel. Je kent de basis van HTML.
 
Wie zijn wij?
 
POLSPOTTEN is in ruim dertig jaar uitgegroeid van keramiekwinkel aan de Amsterdamse Herenstraat tot een internationaal toonaangevend interieurmerk. Onze studio ontwerpt onder meer accessoires, meubels, verlichting en tafelgoed. Ambacht en duurzaamheid staat voorop, verpakt in eigentijds design. Onze iconische interieuraccessoires worden wereldwijd verkocht in meer dan 65 landen bij uitsluitend toonaangevende concept stores, platformen en warenhuizen.
 
Wat krijg jij?

 • Een prachtige marketing rol bij een ambitieus, internationaal opererend bedrijf met een creatieve open werkplek in een enthousiast team. Je wordt hier uitgedaagd om te groeien en samen te bouwen aan een groter en beter POLSPOTTEN. 
 • Een prachtige job bij een ambitieus, internationaal opererend bedrijf met een creatieve open werkplek in een enthousiast team. Je wordt hier uitgedaagd om te groeien en samen te bouwen aan een groter en beter POLSPOTTEN. Ook vinden wij het belangrijk dat je goed in je vel zit en je het naar je zin hebt bij ons. Daarom krijg jij ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en om je rol als Campagne Manager verder vorm te geven.
En verder krijg je:
 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 24 Vakantiedagen
 • Een bonusregeling, afhankelijk van persoonlijke en organisatiedoelstellingen.
 • Een goede pensioen regeling
 • Toegang tot het well-being platform ‘Open Up’
 • Korting op de gave producten van POLSPOTTEN
 • Vers fruit, gratis snacks en lunch
 • Mogelijkheid tot hybride werken
 • Mogelijkheid gebruik te maken van onze Van Moof leasefiets regeling
Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Je kunt je motivatie en CV sturen naar POLSPOTTEN via careers@polspotten.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met onze Head of Digital, Mariëlle Vaneman, 06-22803366.